150w 6400k növekedéshez energiatakarékos izzó

EAN: 4260398560012 Category:

A HORTOSOL energiatakarékos lámpák megbízhatóságuk és rendkívüli minőségük révén emelkednek ki a mezőnyből. A jelen termékgeneráció hosszú évek kutatása és fejlesztése eredményeként egyedülállóan innovatív technológiai megoldásokat tartalmaz. Az egyedülálló és jogvédett formaterv speciális eljárás során segíti elő a tökéletes hőelvezetést. A lámpa belsejében található komponensek ennek során 4-6°C-kal hűvösebbek maradnak a legtöbb más formatervű lámpához képest. Az alacsony hőmérséklet az egyes részegységek megnövelt élettartamához vezet. Az eredmény a világ egyik legnagyobb teljesítményű kompakt fénycsöves lámpája, mely pozitív hatással van úgy a vállalatára, mint a környezetre.

A hagyományos úton készített 17 mm átmérőjű fénycsövekkel szemben a HORTOSOL megnövelt, 19,5 mm széles fénycsöveket használ. Ezáltal a teljesítménye megnövelhető, és nagyobb lumen-érték érhető el. Továbbá a nagyobb átmérő több stabilitást biztosít, és megakadályozza az üvegcsövek könnyű eltörését szállítás és kezelés közben.
Egészsége és a környezetvédelem számunkra kiemelt fontos. Ennek megfelelően a HORTOSOL energiatakarékos lámpák nem tartalmaznak folyékony higanyt. Az amalgám-technológia révén az üvegcsövek széttörése esetében sem áll fenn a higanygőzök általi mérgezés veszélye. Az élettartama lejárta után a lámpa biztonságos és környezetkímélő módon semmisíthető meg.
A kifogástalan termék és folyamatosan magas minőségi szabványok biztosítása érdekében minden gyártási fázis szigorú minőségellenőrzésnek van kitéve. A gyártási folyamat végén ezen túlmenően minden egyes terméket egyenként szakemberek vizsgálnak be. A HORTOSOL ezért az eladás dátumától számítva hathónapos garanciát vállal a termék megfelelő működésére. A garancia nem vonatkozik olyan károkra, melyek a nem rendeltetésszerű használatból fakadtak, vagy normális kopási- ill. elhasználódási jelenségekre vezethetők vissza.
Elektromos teljesítmény: 150 Watt
Színhomérséklet: 6400k – kék/fehér – növekedéshez
Fényero: 10000 lm
Fényhatásfok: 67 lm/W
Színvisszaadási indexrő Ra: > 82
Elindulási idő: < 95 s = 60%
Nem szabályozható
Élettartam: 8000 óra
Kapcsolási ciklus: 8000 x
Hálózati feszültség: 220-240 Volt
Hálózati frekvencia: 50-60 Hz
Lámpa alakja: 6U-csövek
Üvegcső technológia: Amalgám
Foglalat: E40 – Giant Edison Screw (GES)
Ballaszt: a már integrált
Súly: 800 g
Gyártó: HORTOSOL

Csomagolás: 40,5×15,5×15,5 cm
Nettó súly: 0,80 kg
Teljes súly: 1,15 kg

Csomagolási egység: 8 mennyiség/kartondoboz
Csomagolás: 74,5×42×52 cm
Teljes súly: 12,5 kg