200w 2700k virágzáshoz energiatakarékos izzó

EAN: 4260398560043 Category:

A HORTOSOL energiatakarékos lámpák megbízhatóságuk és rendkívüli minőségük révén emelkednek ki a mezőnyből. A jelen termékgeneráció hosszú évek kutatása és fejlesztése eredményeként egyedülállóan innovatív technológiai megoldásokat tartalmaz. Az egyedülálló és jogvédett formaterv speciális eljárás során segíti elő a tökéletes hőelvezetést. A lámpa belsejében található komponensek ennek során 4-6°C-kal hűvösebbek maradnak a legtöbb más formatervű lámpához képest. Az alacsony hőmérséklet az egyes részegységek megnövelt élettartamához vezet. Az eredmény a világ egyik legnagyobb teljesítményű kompakt fénycsöves lámpája, mely pozitív hatással van úgy a vállalatára, mint a környezetre.

A hagyományos úton készített 17 mm átmérőjű fénycsövekkel szemben a HORTOSOL megnövelt, 19,5 mm széles fénycsöveket használ. Ezáltal a teljesítménye megnövelhető, és nagyobb lumen-érték érhető el. Továbbá a nagyobb átmérő több stabilitást biztosít, és megakadályozza az üvegcsövek könnyű eltörését szállítás és kezelés közben.
Egészsége és a környezetvédelem számunkra kiemelt fontos. Ennek megfelelően a HORTOSOL energiatakarékos lámpák nem tartalmaznak folyékony higanyt. Az amalgám-technológia révén az üvegcsövek széttörése esetében sem áll fenn a higanygőzök általi mérgezés veszélye. Az élettartama lejárta után a lámpa biztonságos és környezetkímélő módon semmisíthető meg.
A kifogástalan termék és folyamatosan magas minőségi szabványok biztosítása érdekében minden gyártási fázis szigorú minőségellenőrzésnek van kitéve. A gyártási folyamat végén ezen túlmenően minden egyes terméket egyenként szakemberek vizsgálnak be. A HORTOSOL ezért az eladás dátumától számítva hathónapos garanciát vállal a termék megfelelő működésére. A garancia nem vonatkozik olyan károkra, melyek a nem rendeltetésszerű használatból fakadtak, vagy normális kopási- ill. elhasználódási jelenségekre vezethetők vissza.
Elektromos teljesítmény: 200 Watt
Színhomérséklet: 2700k – piros – virágzáshoz
Fényero: 13600 lm
Fényhatásfok: 68 lm/W
Színvisszaadási indexrő Ra: > 82
Elindulási idő: < 95 s = 60%
Nem szabályozható
Élettartam: 8000 óra
Kapcsolási ciklus: 8000 x
Hálózati feszültség: 220-240 Volt
Hálózati frekvencia: 50-60 Hz
Lámpa alakja: 8U-csövek
Üvegcső technológia: Amalgám
Foglalat: E40 – Giant Edison Screw (GES)
Ballaszt: a már integrált
Súly: 1100 g
Gyártó: HORTOSOL

Csomagolás: 41,5x18x18 cm
Nettó súly: 1,10 kg
Teljes súly: 1,55 kg

Csomagolási egység: 6 mennyiség/kartondoboz
Csomagolás: 66,5x47x53 cm
Teljes súly: 12,5 kg