Termesztő sátor 080x080x160 cm

EAN: 4260398560159 Category:

Az összes rúd, sarokösszekötő elem és tartórész 16mm fémből készült, így a nagyobb súllyal rendelkező tartozékok probléma mentesen szerelhetők össze. A stabil konstrukciónak köszönhetően a rudak esetében nem áll fenn a deformáció veszélye. A biztonságos és kifogástalan összeszerelés és a megfelelő stabilitás biztosítása érdekében a sarokösszekötők és a rudak klikk-rendszerrel rendelkeznek. A Termesztő sátor tetőkonstrukciója tartalmaz egy kiegészítő keresztrudat is annak érdekében, hogy ahhoz ventilátorokat, szűrőket vagy megvilágító rendszereket rögzíteni lehessen hozzájuk.

A HORTOSOL szekrények esetében a bevonó anyaga stabil, minőségi Oxford-szövetből készült, amelynek a belső részét erősen fényvisszaverő ezüst fóliával bélelték ki. Ez által minimumra csökkent a forró foltok kialakulása. Szintén tartalmaz egy külön behelyezhető, ezüst színű vízzáró aljzatot, amely megkönnyíti a későbbi tisztítást.

A sátor oldalainak alsó és felső oldalán, valamint a tetőben csatlakozási lehetőségek találhatóak szellőző-rendszerek számára. Ezen kívül a sátort felszerelték rögzítő rendszeres kábelcsatlakozókkal is. Valamennyi cipzár dupla varrással rendelkezik.

 

Méret: 80x80x160 cm (HxSxM)

Területe: 0,64 m²

Külső anyag szövet: Poliészter Oxford-szövetből 600D (Denier)

Belső anyag szövet: 97µm Mylar poliészter film

Anyagtulajdonságai szövetek: Fény, a levegő és vízálló

Anyag sarokösszekötő elem / csövek: Fém / Fém

Külső átmérő / Falvastagsága a csövek: 16 mm / 1 mm

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Szellőző lyukakon 290-0 mm: 2x bemenet, 1x bejárat

Kábelátvezetők 80-0 mm: 1x

Szállítási terjedelem: Termesztő sátor, hordtáska, használati utasítás

Gyártó: HORTOSOL

Mennyiség/kartondoboz: 1
Csomagolás: 92x22x17 cm
Nettó súly: 7 kg
Teljes súly: 8.5 kg